بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند

آمار کرونا در ایران امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۱+ وضعیت کرونایی شهر‌های کشور

آمار کرونا در ایران امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۱+ وضعیت کرونایی شهر‌های کشور متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۷۷ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:تا کنون ۶۴ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۴۶۹ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۴۳۵ نفر دُز دوم و ۲۶ میلیون و ۸۲۰ هزار و ۱۳۰ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۳۴ دُز رسید.

 

در شبانه روز گذشته ۸۰ هزار و ۵۸۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

 

از دیروز تا امروز ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۸۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۴۶ نفر از آنها بستری شدند.

 

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۷۸۸ نفر رسید.

 

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۷۷ نفر رسید.

 

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۹۵۲ هزار و ۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

یک هزار و ۲۶۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۵۰ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۳۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر ۵۵ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار